Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rychlé shrnutí do 10/2013

8. 10. 2013

 Tak jsme se s paičkou po velmi, ale opravdu velmi dlouhé době přihlásili na stránky a byli jsme hrozně moc překvapeni, že na moje ( Copperovi ) stránky chodí tolik lidí. Čímž jim všem chci moc moc poděkovat :-) 

No, co se za tu dobu událo:

byl jsem na výcvikovém táboře obedience v Podhradí nad Dýjí.

Panička a cvičitelka Mirka po mě chtěli, abych se soustředil a cvičil.  Jo, a musel jsem cvičit i ve skupině s dalšíma psama! Poprvé v životě! No byl jsem z toho nervózní, to řeknu že jo - nesoustředil jsem se, koukal jsem pořád někde okolo a tak. Ale ke konci týdne už jsem se začal srovnávat - ještě že má panička tolik trpělivosti ( i když někdy taky vybuchla, co si budeme vykládat, že :-) ) Jako, v těch 35 stupňových vedrech co tenkrát byly, tak jako musím říct, že jsem byl dobrej! Panička byla nadšená, naučil jsem se spoustu nových cviků - jako box, držet činku, sedět a zůstat a spousty dalších ( samo, že si je všechny nepamatuju, ale snažím se :-) ). Byl to svkělí týden a musím říct, že od té doby se mnou panička každý den blbne na vycházkách ( pozn. paničky - blbne znamená, že cvičíme, ale aby si Cooper myslel, že je to hra ). No nejhorší pro mě bylo pochopit kde a co znamená povel "ke mě" a "k noze". Ale už to začínám pomalu chápat - musím taky tu paničku nějak motivovat, no ne?

img_0247.jpgimg_0819.jpg

 

No a tento víkend 6.10.2013 jsem měl první závody v agility ve Starém Lískovci v Brně. Chodíme tam tak půl roku, ale první 3 měsíce mě tam panička tahala v neděli ( no chápete, v neděli, kdy po celým víkendu jsem byl tak unavený a plný zážitků, že jsem měl "fakt chuť skákat" přes překážky a "fakt mě to bavilo" ). Nicméně, panička to pak pochopila a s cvičitelkou Marcelou se domluvily, že začneme chodit v týdnu - A TO JE BEZVÁÁÁÁÁ! TO MĚ BAVÍÍÍ! Na závodech jsme v naší kategorii skončili na 3. místě ( ze 6 lidí ). A musím Vám říct, že mě to hrozně moc moc bavilo.

A takové zjištění na závěr ( za to, že jsme se umístili, jsme dostali pár věcí domů = výhru ) a mezi nimi byl i usušený slepičí nebo kuřecí pařátek - JŮŮ to byla mňamka - konečně panička zjistila, co mi má kupovat!!Juchůůů

PS: Panička mi slíbila, že se konečně, ale opravdu už konečně začne věnovat těm mým stránkám. Jo, a taky mi říkal, že už si pořídí nový foťák ( který fotí ), tak si myslím, že by ty stránky už mohly začít pořádně fungovat, žejo :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář